Aktuellt

Copyright @ All Rights Reserved

Abyklubben, c/o Torbjörn Sjögren, Arrendatorsv. 5, 141 62 Huddinge

E-post: mail@abyklubben.com

plusgiro: 209471-2

ABYKLUBBEN

För abessinier och somali intresserade

 

Aktuella evenemang

 

2017

 

Abyklubben anordnar en aby- och somalispecial på GEKs utställning i Sandviken den 13 maj med många fina priser. Stephanie Serrai har tackat ja till att döma i specialen. Anmälningstiden har precis börjat så passa på att anmäla din aby/somali du också så ses vi där! Mer information finns på vår Facebook sida eller så kontakta mig ordförande@abyklubben.com om du inte är Facebookfantast :D

 

I övrigt kommer vi att ha ett antal montrar på utställningar också. Ni finner Abyklubben på följande utställningar under 2017 och vi fyller på eftersom det blir klart med arrangerande klubb:

 

22-23 april VRK i Västerås

22-23 april BJK i Umeå

13-14 maj GEK i Sandviken. Lördagen arrangerar vi en stor special med 43 katter fördelat på 37 abessinier och 6 somali. Stor sponsor är Royal Canin som skänker något till alla deltagande katter. Vårt vandringspris delas ut till Bäst i Rasen. Till vår special har vi förmånen att få domare Stephanie Serrai att dömer och hon korar vinnande katten.

29-30 juli SC i Stockholm

19-20 augusti SUK i Sundsvall

 

 

 

 

2016

 

22/10 Årsmötet har varit och några punkter som påverkar medlemmarna är att årsavgiften förblir oförändrad även detta kommande år. Nytt är dock att medlem i Abyklubben kan ge bort gratis medlemskap under innevarande kalenderår till person som köpt eller övertagit katt. Förutsättningen är att personen inte tidigare varit med i Abyklubben. Kopia på överlåtelsen skickas till kassören helst via e-post kassor@abyklubben.com

 

Abyklubben kommer att närvara med informationsbord på Elfsborgskattens utställning 12-13 november i Vårgårda. Om du är i närheten passa på att passera för en trevlig pratstund.

 

8/9 Datum för årsmötet 2016 är satt till den 16:e oktober ca 13.00 på Hälsingekattens utställning i Iggesund. Kallelse inklusive motioner kommer medlemmarna tillhanda senast 14 dagar innan årsmötet. Kan medlem inte närvara går det bra att poströst. Information om hur det går till finns med i kallelsen.

 

Har du idéer på vad vi kan hitta på så är du välkommen att kontakta webmaster@abyklubben.com eller någon i styrelsen