Aktuellt

Abyklubben, c/o Torbjörn Sjögren, Arrendatorsv. 5, 141 62 Huddinge

E-post: mail@abyklubben.com

plusgiro: 209471-2

Copyright @ All Rights Reserved

ABYKLUBBEN

För abessinier och somali intresserade


Aktuella evenemang


Hösten 2018


Vi planerar att ha monter på följande utställningar

- Sundsvall 25-26 augusti

- Iggesund 20-21 oktober


Vi tittar även på möjligheten att genomföra ytterligare ett Breed-Bis våren 2019 så håll ögonen öppna :D


2018


Ett år med mycket innehåll. Vi planerar att ha monter på ett antal utställningar under våren. Lista med vilka kommer på Facebooksidan. Den 12 maj smäller vi till stort med att anordna Sveriges första Breed-Bis för abessinier och somali på Gestricas utställning i Sandviken. Hoppas så många som möjligt anmäler sig dit för vi hade hoppats kunna visa upp 60-talet abessinier/somali.


2017


Abyklubben anordnar en aby- och somalispecial på GEKs utställning i Sandviken den 13 maj med många fina priser. Stephanie Serrai har tackat ja till att döma i specialen. Anmälningstiden har precis börjat så passa på att anmäla din aby/somali du också så ses vi där! Mer information finns på vår Facebook sida eller så kontakta mig ordförande@abyklubben.com om du inte är Facebookfantast :D


I övrigt kommer vi att ha ett antal montrar på utställningar också. Ni finner Abyklubben på följande utställningar under 2017 och vi fyller på eftersom det blir klart med arrangerande klubb:


22-23 april VRK i Västerås

22-23 april BJK i Umeå

13-14 maj GEK i Sandviken. Lördagen arrangerar vi en stor special med 43 katter fördelat på 37 abessinier och 6 somali. Stor sponsor är Royal Canin som skänker något till alla deltagande katter. Vårt vandringspris delas ut till Bäst i Rasen. Till vår special har vi förmånen att få domare Stephanie Serrai att dömer och hon korar vinnande katten.

29-30 juli SC i Stockholm

19-20 augusti SUK i Sundsvall

2016


22/10 Årsmötet har varit och några punkter som påverkar medlemmarna är att årsavgiften förblir oförändrad även detta kommande år. Nytt är dock att medlem i Abyklubben kan ge bort gratis medlemskap under innevarande kalenderår till person som köpt eller övertagit katt. Förutsättningen är att personen inte tidigare varit med i Abyklubben. Kopia på överlåtelsen skickas till kassören helst via e-post kassor@abyklubben.com


Abyklubben kommer att närvara med informationsbord på Elfsborgskattens utställning 12-13 november i Vårgårda. Om du är i närheten passa på att passera för en trevlig pratstund.


8/9 Datum för årsmötet 2016 är satt till den 16:e oktober ca 13.00 på Hälsingekattens utställning i Iggesund. Kallelse inklusive motioner kommer medlemmarna tillhanda senast 14 dagar innan årsmötet. Kan medlem inte närvara går det bra att poströst. Information om hur det går till finns med i kallelsen.


Har du idéer på vad vi kan hitta på så är du välkommen att kontakta webmaster@abyklubben.com eller någon i styrelsen